Det där med örongodis!

031-2 032 034-3

Örongodis från Bud to Rose (finns hos Modesto),

perfekta till både vardag och fest.

.

.

Alltså.

.

Ni som hängt här på bloggen ett tag vet att jag är en riktig sucker för godis.

Å med godis menar jag iprincip allt och alla typer av godis

eftersom det är lite som handen i handsken för en livsnjutare deluxe som jag.

Sött och gott ska det vara!

.

Så.

.

När de sötaste av söta små örongodisar hittades i Modestos web-shop

sög det till i godistarmen ordentligt.

Å eftersom jag är värd en sommarpresent till mig själv just nu

efter examen och allt slog jag till direkt.

För vad vore en frestelse om man inte föll för den?

.

Så.

.

Öron nöjda. Godistarm nöjd. Undertecknad supernöjd.

.

Det är livet på en pinne det

😀

.

Hepp!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med örongodis!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: