Den där älskade lilla gubben!

015 018-2 014 035 017  020-3 036

.

.

Alltså.

.

Det är jordgubbs-frossar-tider just nu.

Bästa tiden på året om jag får säga mitt.

.

Å den där förbenat goda röda lilla gubben är ta mig tusan yummi till precis allt;

I saft, i sallad, i paj, i en skål med glass, med mjölk

eller bara rakt upp och ner, precis som den är.

.

Inte konstigt att man älskar den

😀

.

En toppen-måndag önskar jag Er alla godingar!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Den där älskade lilla gubben!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: