Det där med köket!

020   062-2 063018

 .

.

Alltså.

.

Ni som hängt här inne hos mig ett tag vet ju att jag bor i en hyreslägenhet.

Å med hyresrätter är det ju så att man kan ju inte ändra om och fixa till en massa eftersom det ofta finns något

som heter återställningskrav vilket innebär att jag måste se till att allt är som det var när jag

fick den.

.

Så.

.

Målar jag om väggarna eller tapetserara så måste jag snällt återställa

den dagen jag inte vill bo kvar.

.

Så.

.

Jag har liksom fått förlika mig med det aningen könslösa köket

som är en efterläming från årtiondet jag är född, typ.

Jag skulle vilja både måla och byta luckor, beslag och diskho men,

tja…..

Läget är gillat, så att säga.

.

Iallafall.

.

Jag försöker piffa och förvilla så gott det går och med de medel jag kan.

Å jag antar att det ju är en alldeles perfekt ursäkt att alltid hitta nytt lull-lull till just köket

🙂

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med köket!”

  1. Hej, jag tycker inte köket är så tokigt 🙂 Har du kollat direkt med värden? Jag hyrde tidigare och målade om nästan över allt. Men inte köksluckorna. Byta handtag kan en väl få göra tänker jag, och spara de gamla till ev flytt. Heja dig, du har det toppenfint!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: