Det där med att att gjort något nygammalt!

016 017

015

.

.

Alltså.

.

Jag fick flash-back deluxe häromdagen

när jag gick genom Herr Kamprads blågula varuhus.

Jag fick nämligen syn på ett par träfat som jag minns att jag hade uppsatt på väggen i min första lägenhet 

när jag bodde i vår vackra huvudstad för en sisådär 15 år sedan.

.

Å banne mig.

Jag gjorde slag i saken och köpte två små fat (sist hade jag två av den större sorten som jag hängde bredvid varandra)

som jag satte upp på väggen.

Å järnspikar.

Jag gillar det fortfarande.

Omväxling förnöjer och länge leve nygammalt

😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att att gjort något nygammalt!”

  1. Brukar själv säga att ombyte/ omväxling förnöjer och förhöjer 😉 Har likt dig släpat runt möbler i mitt rum när jag var liten och fortsätter göra detsamma nu som vuxen där vi bor. Älskar detta med att flytta om lull-lullet och vips känns allt nytt…!

    Tack för fin inspo hälsar en ”gammal” följare som nu hittat tillbaka

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: