Det där med sommarlyxigt!

 

 

Presentation1

(Gott och blandat från Nordicfeel)

.

.

Alltså.

.

Jag börjar mentalt ställa mig in på semester.

Å denna semstern ska jag pyssla om mig själv lite extra.

Lite sådär sommarlyxigt värre.

Från topp till min krummade lilltå.

Bara för att!

.

Så.

Nu har jag varit lite förutseende och beställt lite smått å gott som jag ska

frottera solbrändhud med och som jag ska fuktboosta sommartort hår med.

Å så klart det den där sommardoften som jag gått och sniffat på ett otal gånger

Å så lite smått å gott till övriga delar av min lilla lekamen som också behöver pysslas om.

Är det semester så är man ju värd att pysslas om lite extra.

Banne mig

😀

.

Vad har Ni för sommarfavoriter?

Tipsa mig gärna!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: