Det där med att vara sommarkitad!

002

004-3 005

Gott och blandat (från Nordicfeel).

 

.

.

Alltså.

.

Lagom till semestern är jag nu så sommarkitad jag kan bli.

En massa gottis till kropp, hår och fejja har nu kommit på brevlådan för att

göra mig till mitt sommarbästa jag.

.

Peeling från Decléor är en favorit för att skrubba bort orenheter i ansiktet och som ger kaaatching-lyster deluxe

och peeling till min lilla lekamen från Good Things doftar nomnomnom och gör huden fräsch och len.

Sist men inte minst ska jag fuktbombadera mitt hår med inpackning från Bumble and Bumble.

Triss i små gula godisar kommer jag att överkonsumera i sommar.

Garanterat!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: