Det där med att snart vara fulltaliga igen!

036 037 033 034

.

.

Alltså.

.

Det gick ganska snabbt ändå, att fördriva två veckor utan dem.

Underbaringarna.

.

Imorgon blir vi fulltaliga igen.

Jag och dem.

Vi.

Tre.

Världens bästa siffra.

Världens bästa känsla.

.

Imorgon somnar jag bredvid min Zlatan och Messi

och det,

ja,

det slår banne mig inget i hela världen.

.

Over and out.

.

KRAM.

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssst…… Att sitta och prata om livet och ditten å datten över lite plockmat och ett glas rosé

gör att kvällar då man längtar lite extra efter sina små

blir så mycket lättare.

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att snart vara fulltaliga igen!”

  1. Jag älskar att följa din blogg! Dina bilder ger mig inspiration.

    Jag hittade till din blogg för ett par veckor sedan och nu är jag fast. I ett gammalt inlägg så skriver du att du köpt den svarta brickan på fötter hos Louise interiör. Den finns inte kvar i hennes sortiment så jag undrar om du vet märket på brickan? Jag MÅSTE ha en sådan!!! 🙂 🙂 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: