Det där med kusinträff!

048-2
021025

026 027

054030

032 045  051

066-2

.

.

Alltså.

.

Ni som hängt här hos mig ett tag,

vet att jag gillar att ha de mina nära mig.

När det kommer till att försöka få ihop släkten är det dock inte alltid så lätt

eftersom våra liv och bostadsorter är lite spretiga av naturliga skäl.

.

Men.

.

Dock ser vi till att få ihop en kusinträff varje sommar med en massa mat, bad och skratt.

Likt förra året så var det helt okej badväder trots att det varit regnrusk resten av veckan.

.

Så.

.

Nu har de små kusinerna leka av sig

och stora kusinerna fått ta igen lite surr.

Hur gött som helst!

.

Vilken tur för mig,

att just min familj och släkt är bästa sällskapet till

pool-häng och sommarchill.

Tjohoooooo!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssst….. TACK bästa S och T för allt ni fixat och styrt med inför träffen!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: