Det där med att tänka om!

003
024 022-2
029
042 062-2 056-2 054-2 052-2 051-2  002

.

.

Alltså.

.

För dryga månaden skulle jag och en kompis boka resa.

Vi gjorde dock inte det utan väntade på att solen skulle komma till Sverige

och priset på resor skulle sänkas.

Men.

Tji fick vi – big time!

Eftersom denna sommaren måste gå till världshistoriens sämsta ever

 vill ju alla åka utomlands.

Så.

Vårt väntande fick helt klart motsatt effekt

och istället för lägre priser så blev det extremt dyrt att åka till solen.

Å då får jag ju tänka om.

Därför drar jag upp till vännen som bor i det vackra huset med den ockragula dörren

och vi byter ut

sol, bad och sand mellan tårna

till shopping, spa och hotellmys i vår vackra huvudstad.

Funkar det också

😀

.

Tjohooooooo!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssst…….  Bilder från min väns vackra hus och trädgård.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att tänka om!”

 1. Men det var ju helt otroligt vad alla klagar på den sommaren. Visst har det regnat och blåst en hel del men det har ju också varit fint väder. Vi har kunnat sitta ute mkt på campingen, varit ute med båten, jag har gått mkt i shorts. Jag minns sommaren -07 den regnade bort. Jag hade två soliga dagar på hela min semester som var på 3 veckor.
  Visst önskar jag att havet hade varit varmare så vi hade kunnat bada men jag har iaf kunnat njuta ordentligt och har köpt 3 nya bikinis som jag har använt alla utom en . 🙂
  Tänk om och fokusera på det bra.

  Gilla

  1. Alltså Emschen! Då hade jag också varit nöjd :D. I Kalmar har det regnat, regnat och regnat. Jag möter barn på gatan med MÖSSA för det har blåst så gud in i norden. Jag fryser sällan, sällan men att gå i dubbla linne, kofta, jacka, jeans och strumpor är inte vad jag kallar sommar. Så bra karma på dig som fått sol och very shitty indeed karma på Kalmar och mig :D.

   KRAM

   Gilla

 2. Eftersom vi har en omplaceringshund nu så har det känts rätt skönt att inte ha någon strandstress, inte så många ställen vovvar får vara med. Men spontanletade igår och hittade resa från Växjö till Kreta för 10000 för hela familjen, trodde allt skulle vara slut!

  Gilla

 3. Känner precis lika, jag och maken hade tänkt ta en restresa men de är ju sjukt dyra så det blev ett besök i Göteborg och Dalarna i stället pga de hutlösa priserna. Idag har jag efter två veckors semester för första gången kunnat ligga i solstolen och gud vad härligt det var men i morgon kommer regnet igen till oss enligt alla olika vädersaiter men vad ska man göra??!! Bara att försöka njuta av ledigheten och sina nära och kära. Hoppas ni ni får en bra ledighet trots att vädret sviker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: