Det där med att Ni lyfter mig!

058-2.

.030-2

057028-2

059

.

.

Alltså.

.

Jag sitter åter igen i min soffa efter ett par dagar i Stockholm hos min vän sedan 17 år tillbaka.

Uppfylld av livet.

Uppfylld av den varma känslan av tryggheten i

att ha en vän som har funnits med genom livet som varit och livet som komma skall.

Uppfylld av värmen från sommaren som äntligen kom

och därmed ljummen sommarnatt med den.

Uppfylld av storstadspuls och att strosat timvis i en stad som en gång var mitt hem.

.

Å en tacksamhet sköljer över mig.

Över livet i allmänhet, men över mitt eget liv i synnerhet.

.

För.

.

Jag är stolt över det liv jag skapat och fortfarande formar med mina underbaringar och de mina.

Jag är stolt över att jag givits hjärta att förstå vad som är vänskap

och jag är stolt över att givits styrkan att sparka ut dem som fått tillträde till mitt hjärta

men som aldrig hade där att göra.

Jag är stolt över den väg jag går i livet

och att jag aldrig ser tillbaka på vad som passerat med ånger.

Jag är stolt över att jag är jag.

Å jag är tacksam över att just du är Du.

.

För.

.

Vi har kanske aldrig träffats,

ändå är du en del av mitt liv och jag en del av ditt,

genom min blogg.

Å när du skriver till mig och berättar hur jag genom mitt liv och mina ord

på ett eller annat sätt direkt påverkar just dig,

ja,

då finner hjärtat inga ord att förmedla ut till mina fingrar att skriva.

.

Men.

.

Jag tackar Er.

För att ni fortsätter skriva till mig, eller i tystnad gör er påminda genom bloggen.

Ni betyder mycket för mig.

Ni lyfter mig!!!

Å det gör mig förbenat stolt när jag betytt mycket för Er.

.

Tack Elin

för påminnelsen om vad som är viktigt i livet

och att du tog mina hjärtans ord och gjorde dem till dina att följa.

.

Å till er andra.

Tack för att Ni finns!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

Psssssssssst…… Inlägget ” På väg” som jag skrev 2013 och som hänger inramat på väggen hos Elin kan ni läsa

HÄR.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

17 reaktioner till “Det där med att Ni lyfter mig!”

 1. Beundrar din styrka att hantera svårigheter. Beundrar din förmåga att se livets svårigheter och glädjeämnen på det sätt du gör. Beundrar också din förmåga att se det positiva i livet och att fokusera på det…
  Har själv haft svårt att göra det under ganska lång tid och det du skriver har hjälpt mig att en bit på väg mot det… Så tack!
  Kram Anna

  Gilla

  1. Tusen tack! Dina ord värmer. Det är ju för dig som jag skriver. Å för alla andra som läser. Å om jag har kunnat glädja, hjälpa en endaste en, så känns det som att jag skulle kunna skriva tills jag blir 95 år :).
   KRAM ❤

   Gilla

 2. Jag har svårt att förklara varför jag tycker dina texter är speciella för mig, men jag försöker: jag gillar verkligen det du skriver, på det sätt du använder dina ord, hur du formulerar känslorna, hur du lyckas förmedla din personliga känsla och detta utan att bli för privat. Beundrar dina val av ord på dina tankar så det blir djupt och lätt på samma gång! Varje gång jag läser din blogg känner jag livslust, kämpaglöd och en slags vildhet(!)
  Jag tänker att jag är olik men lik och att jag är bra, med mina ”utbrott” av längtan, lust, önskningar och viljor! Du är så mycket yngre än jag, vi har inte levt på samma sätt men ändå, du skriver så som jag själv önskar skriva. Du känns så fin och sann i det lilla och i det stora! Tack!

  Gilla

 3. Du verkar vara en otroligt varm, trevlig o omtänksam person. Härlig. Och du kan uttrycka dig så vackert i text. Även om jag inte är ung, utan tvärtom, så tycker jag din blogg är så inspirerande o trevlig att gå in på o läsa om hur du pyntar o fixar i ditt hem o man kan alltid få lite tips o någon ny ide!! Hälsning o kram från mig i Stockholm.

  Gilla

 4. Jag tycker om din fina blogg. Vackra foton och tänkvärda ord. En vacker blandning av stort och smått. Är en liten oas för mej när jag behöver hämta kraft och riktning. Då tittar jag in. Läser och förundras ständigt över ditt fina språk. Inte alla som kan skriva så. Hoppas du fortsätter länge länge. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: