Det där med att snart få ge tillbaka!

.076 078079077

.

.

Alltså.

.

Snart kommer hon.

Hon som varit med mig halva mitt liv.

Trots att vår vänskap började med att jag stal hennes pojkvän och hon min.

.

Men.

.

Det var efter det vi insåg att män aldrig är värda att bråka över och vi dumpade killarna

och hittade livslång vänskap.

.

I sommar har jag och kollarna varit uppe i huvudstaden och hälsat på henne och jag har även varit uppe en sväng själv.

Å äntligen kommer hon och hälsar på så att jag får chans att rå om henne ordentligt och ge tillbaka

lite ompyssling och helgmys.

Som jag längtat!

.

Det blir en helg full av skratt, Tatitinger och gamla anekdoter.

Ganska mycket ”hej-livet-på-en-pinne” på det kan ju jag känna

😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: