Det där med att flytta runt!

010

012018-2008 029 023

007-2

.

.

Alltså.

.

Det är ju inget nytt under solen att jag gillar…..

…. humhumhum…..

har total dille på att flytta runt på saker här hemma.

Möbler, krukor, tavlor, blommor, tja, allt som kan flyttas flyttar jag på.

Denna gången är det bänken som Stora haft uppe på sitt loft

som jag fick en idé kring.

Jag har länge tyckt att det ser så trist ut när hela bakstycket på den gamla slitna

Eketorpsoffan har synts

så jag placerade helt sonika bänken bakom.

Å så monterade jag på hjul och så…

taaaaaaadaaaaaa!!!

.

Ibland behövs det inte ens en endaste nyinköpt pinal till hemmet

för att det ska kännas nytt.

Man bara flytteliflyttar runt gammalt bråte.

Hur bra som helst.

Speciellt för en tom post-semester-plånbok

:D.

Eller vad säger Ni?!?

.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att flytta runt!”

    1. Hej! Det är min fantastiska vän som gjort dem på beställning. Hon kan stämpla vad du vill i princip, både namn och sångtexter. Gå in på hennes Instagram ”Myrmamman” och fråga henne där och hälsa från mig :D. KRAM

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: