Det där med att bara vara!

006-2004-2 005
013007-3 011-3010 014 015 016
019

.

.

Alltså.

.

Jag har en helt oskriven helg framför mig.

Inga måsten. Inga förpliktelser. Inga rensa-städa-tvätta-måsten.

Jag. Ska. Bara. Vara.

Å eftersom underbaringarna ska träffa sin pappa, har jag precis all tid i världen.

Att. Bara. Vara.

.

Men.

.

Jag har ett ställe som jag längtat till.

Å en vän som jag längtat efter att få träffa.

.
Så.

.

Ett besök till Gårdby Kafé & Lanthandel

blir det garanterat i helgen.

Mitt Mecka.

Å som jag längtat till världens bästa go-fika, lull-lull och att få krama om finaste Marie.

Perfekt sysselsättning en oskriven helg

😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: