Det där med att det är tomt!

001 008009002 004Borg och riddare från Litenleker.se

007-2011

.

.

Alltså.

.

Jag vänjer mig aldrig.

När det blir tomt.

När den barnfria fredagen blir sådär påtagligt tyst

och saknade av två par varma fötter

under filten i tv-soffan gör sig påmind.

Det är inte så att min egen ensamhet stör mig, tvärtom, jag har ett stort behov av ensamheten

eftersom mina tankar alltid ramlar på plats då.

Men.

Jag har bara väldans svårt, att vänja mig vid hur stor och kall soffan känns,

en fredagskväll,

utan dem bredvid mig.

Underbaringarna.

De som är kärleken, livet, alltet.

.

Så.

Till alla er som vaknar upp till ljudet av barn (å gudarna vet vilka olika ljud det kan vara :D)

njut av att de bara är en kram bort.

.

Kärlek till Er idag!

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssst….. Veckan som passerat har varit full av bilder i tv och media som inte lämnat någon oberörd.

Å jag tänker att jag är så otroligt lyckligt lottad i livet som

slipper oro mig för att mina barn måste fly över öppet hav.

Krama hellre om de ni älskar en gång för mycket, än en gång för lite.

Kärlek är gratis och livet är for kort för att inte ta hand om varandra.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att det är tomt!”

 1. Här är det mer känslan av glädje för varje dag som hon fortfarande bor hemma, vår 20-åriga dotter. Så tomt det är när hon är hos sin pojkvän eller ute med kompisar. Men det börjar naturligtvis bli dags, dags för henne att skapa sitt eget liv och det är en glädje att få följa med på den resan också. Men oj vad tomt det kommer att bli den dag hon tar steget och flyttar hemifrån!
  Så här kramas också en gång extra, både med tanke på detta och med tanke på allt elände i världen och hur lyckligt lottade vi är.
  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  Gilla

 2. She is a wonderful woman! The only the entourage that this does not publish only vanity and consumerism!I have a good life. a hug to his fantastic children! Love, understand, accept is the way she lives!

  Gilla

 3. Mina tonåringar åker till sin pappa varannan fredag och det blir så tomt här också, jag mår fortfarande, efter flera år, så dåligt de kvällarna, även om jag också trivs i mitt eget sällskap. För mig har lösningen varit att jag ofta tränar efter jobbet då och/eller att jag och min sambo hittar på nåt och umgås med vänner. Det underlättar saknaden som är så fysisk så det gör ont i hjärtat….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: