Det där med inställning!

036028-2032-3027-2 037-2

.

.

Alltså.

.

Jag funderar en del över det där med livet.

Vad som är viktigt i allmänhet och vad som är viktigt för mig och barnen i synnerhet.

Men.

Framför allt försöker jag fundera på hur jag väljer att se på livet.

.

För.

.

Man kan gå genom livet och tycka att man alltid väljer fel kö, att man alltid får rödljus eller att glaset alltid är halvtomt.

Å det tycker jag är väldans trist.

Inte för att jag inte också tänker så ibland, för det gör jag ju så klart,

men då får jag upprepa för mig själv att det ju

 är jag själv som äger valet till hur jag ser på situationen.

Å jag blir ju inte gladare av eller mår bättre att tänka på att det alltid är rödljus

eller att det krånglar i den kassakön jag står i

när jag har bråttom.

Så.

Jag väljer att inte tänka så.

.

För.

.

Vad man än har att göra med i livet så handlar allt om inställning.

Allt.

Man kan välja att gräva ner sig när det kommer tuffa tider.

Eller så väljer man att tänka att man kommer stärkt ur det

och att

It ain´t over til the fat lady sings.

Det är liksom aldrig kört.

Lite så.

.

Å visst.

Man kan inte gå genom livet och var happy-happy hela tiden, det är absolut inte det jag säger.

Man hamnar på botten och får faktiskt lov att tycka att det är skit emellanåt.

Men.

Därefter har man ett val.

Å det är där jag väljer att se att man ibland hamnar vid rödljus,

men det blir ju alltid, alltid grönt därefter

:D!!!

Hepp!!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssst…… Visar lite mer pics från mitt tämligen simpla hyresrättskök och mitt nya hitte-på-kakel.

Enjoy!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med inställning!”

  1. Helt rätt att tänka som du gör. Jag försöker också göra så, du är så klok. Tycker du har jättefint kök, det är ljust och fräscht. Ha en fin fredag. Kram Annika

    Gilla

  2. helt underbar inställning. Jag försöker ofta tänka som du och inte dömma andra eller andras val. Man har ingen aning om hur deras ryggsäck ser ut. Jag misste min man plötsligt för 5 år sedan och bestämde mig tidigt att inte bli en trött, bitter änka. Sörja, ja det gör jag fortfarande ibland men jag orkar inte klaga på bagateller. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: