Det där med att ha en trevlig höst framför sig!

013-3 011-2 015-2 017-2

.

.

Alltså.

.

Det känns i maggropen.

Att det här kommer att bli en härlig höst på fler än ett vis.

Jag har liksom bestämt mig för det och det brukar vara ett gott tecken.

Jag ser fram emot en eventuell resa, jag ser fram emot att få träffa gänget från

Elsas Entourage

igen på en vingård i Kivik (wiiiieeee),

jag ser fram emot att få hälsa på en av mina närmsta vapendragare och hennes nyöppnade butik

INsidan

och jag ser fram emot att få ner min bästa Maria från hufvudstaden på besök.

Å så klart.

Allt soffmys med underbaringarna.

.

Så.

.

Det här kommer att bli en bra höst.

På så många sätt.

.

Vi bestämmer så.

Eller vad säger Ni :D?!!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun med höstfeeling deluxe

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att ha en trevlig höst framför sig!”

  1. Det låter som att du har en härlig höst framför dig! Jag ser också fram emot min höst, viktigt med rätt inställning, då brukar det bli bra! 🙂

    Gilla

  2. Ja nu är det höstkänsla deluxe 🙂 smyger in o läser din blogg och gillar verkligen dina funderingar 🙂 och självklart sneglar jag på hur du lyckas förändra i en hyresrätt där man inte får gör nånting… har också hyresrätt där man räknar spikhål så flytta runt på tavlor hur som helst gör man bara inte…. nu har jag snöat in på din fina bricka i bilden, får man fråga vart den kommer ifrån? Ha en fortsatt bra dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: