Det där med att känna sig lite blue igen!

055032064042051-2   026057-2

.

.

Alltså.

.

För någon vecka sedan skrev jag att jag kände mig lite blue.

Å lik då som nu menar jag blue som exakt vad det låter.

Bara blå.

Å i helgen som passerat har detta även avspeglat sig i mina senaste inköp till hemmet.

Soffans kuddar har fått lite nya fodral och även lite blåa detaljer har fått smyga sig in.

Å lite  woop-woop så känns det lite nytt å fräscht igen.

Tänk vad lite detaljer och lull-lull kan göra för en blå själ

😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssssst….. Kuddfodral, glasvas, blått anteckningsblock och blå presentbox från

Lagerhaus

.

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att känna sig lite blue igen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: