Det där med hyllan!

  003-5 007-3 015 016-2 005-2

.

.

Alltså.

.

Det tog lite tid,

men nu är min älskade lilla hylla uppe.

Jag var snabb och beställde den för ett par evigheter sedan

när Modesto hade den som ”Veckans vara”

men sedan…

tja….

Den har stått lutad mot väggen och jag har inte fått tummen ur att få upp den.

Å det var nog tur.

För.

Som den urbota om-möbelrings-nörd jag är,

flyttade jag runt på säng och byrå i sovrummet

och då tänkte jag om när det kom till hyllans placering.

.

Iallafall.

Nu är den på plats och jag är sjukt nöjd över min snygga less-is-more-hylla.

Tjohoooo!!

.

.

Nu, borta gadden. Snart, hångla kudden.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med hyllan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: