Det där med INsidan!

037  053
043035-2

.

.

Alltså.

.

Förra helgen hade jag ju packat min lilla väska för en weekend i Malmö och Skepparps vingård  Kivik.

Det blev dessutom ett snabbstopp hos en av mina äldsta bästa vänner Lotta.

Hon följde sin dröm och har nu öppnat upp en gårdsbutik i Eslöv.

Å jag vet ju sedan tidigare att hon har grym känsla för inredning och är

butikskommunikatör i grund och botten.

Men.

Ändå.

Jag blev så grymt imponerad.

Över hur hon inrett butikens alla små rum,

hur hon dekorerat och byggt upp inspirationsbord och vackra miljöer,

hur hon handplockat vackra kläder och smycken

och skapat en butik som både ger en helhetsupplevelse och triggar igång vill-ha-begäret

med allt från thé, choklad, kläder, skor, inredning, köksprylar, böcker,

tja… you name it!

Å utan att tappa tråden eller att det blir rörigt.

Tvärt om!

Helhetskänsla trots de många kvadratmeterna.

Å vad vill jag säga med detta.

Jo.

Jag är så fantastiskt stolt över dig, Lotta!

Att du vågade satsa och lita på magkänslan.

Så galet mycket yeay-och-wow på dig du fantastiska människa och vän!

.

Så.

Är ni ute och far i Skåne så titta förbi

INsidan

i Eslöv och låt dig inspireras.

.

Nu, gosa upp mig i soffan. Snart, läsa bok.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssssst…… Kläderna ovan hittar ni hos

INsidan.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med INsidan!”

 1. Vet inte vad det är med mitt internet idag, bilderna vill inte visa sig här men länken fungerade och så glad jag blir över tipset för jag har inte speciellt långt till Eslöv – det blir en fin höstutflykt dit:) Härligt med nya ställen att upptäcka!

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  Gilla

 2. Jag bor i Eslöv så jag har nära till den INsidan. Kan bara hålla med, det är en jättefin affär som är väl värd att besöka.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: