Det där med ursäkter!

105
136115
137

Kofta, clutch och stövlett (från Modesto)

.

.

Alltså.

.

Jag är en smula duktig på det där med att hitta på bra ursäkter.

Iallafall när det kommer till att hitta på ursäkter som innefattar

att lägga rabarber på något finfint till mig själv.

Joooråsåtatte.

.

Så.

.

Jag har haft namnsdag i veckan

– yeay för mig –

och då var jag så klart värd något litet fint.

Fint som i Malene Birger clutch.

Jooooodååå.

Har man namnsdag så har man.

En ursäkt bättre än någon, kan ju jag tycka

😀

Hepp!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssssst…….. Å när jag ändå var i klickeliklickartagen och namnsdags-stinn

 tyckte jag att jag var värd en lång, grå, stickad goding också.

Jag är tokig i långa koftor och denna (från Modesto)

kommer jag garanterat bo i denna hösten.

Koftan finns nu på rea så tips, tips!

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: