Det där med mattan!

003001-3 005-2002-3 006 007-3 021-2

.

.

Alltså.

.

Ibland kan det räcka med något litet för att min ”nöjd-kvot” ska fyllas.

Å det är ju tacksamt de gånger det är åt det hållet å inte åt det andra hållet…..

humhumhum…..

.

Iallafall.

.

Den nya söta lilla mattan från House Doctor Modesto),

som huserar i mitt sovrum,

är jag gaaaaalet nöjd över.

Dels för att den är snygg, dels för att storleken är precis lagom

och dels för att den är perfekt att sätta ner fossingarna på när jag kliver ur sängen.

Lite som mattornas kinder ägg helt enkelt, med tre önskningar i ett.

Löjligt nöjd är jag!

Å snyggaste Hübsch-hyllan kan jag inte heller se mig mätt på.

Även löjligt nöjd över denna lilla skapelse.

Det går bra för sovrummet nu, skulle jag vilja påstå

😀

Hepp!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssst…… Såg att hyllan nu finns på REA inne hos Modesto så skynda att fynda!

Tips, tips!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med mattan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: