Det där med julfeeling deluxe!

IMG_9485

IMG_9490IMG_9487IMG_9495IMG_9480IMG_9496 IMG_9488.

.

.

Alltså.

.

Jag veeeeet att det är tidigt för årets första ”snart-är-det-jul-igen”-inlägg.

Men.

Eftersom bloggen är min egen och jag för övrigt brukar strunta högaktningsfullt

vad kleti och pleti tycker så kommer det här….

jaaaaag lääääääängtaaaar till juuuuuul!!!

Så.

The word is out

:D.

.

Jag skulle bara prova lite av de hemstöpta ljusen som en vän till mig tillverkar

och fick julfeeling deluxe.

Jajamensan!

Å vad är mer juligt än juleljusen själv?!?

Å jag bara äääälskar stjärnljuset som ser ut som en vacker snöbeklädd gran.

Å hur söt är inte snöbollen?!!

Skillnaden mellan billiga versioner av liknande ljus

är ju att brinntiden typ är den halva i jämförelse med dessa hemstöpta stearinljusen

och de brinner jämt och utan en massa sot.

Bästa, bästa!!

.

Så.

.

Juleljus inköpta.

Å häromveckan köpte jag årets stake och hyacintkruka

som egentligen är tänkt för något helt annat än just det.

.

Men.

.

Är man inne i jultänket så är man.

Hepp!!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

.

Psssssssssst….. Ni som är sugna på handstöpta ljus

ställer Levande ljus ut på Huseby julmässa 7-15 november

och på julmarknaden på Kalmar slott sista helgen i november.

Gjutjärnsljusstakarna finns i samma sortiment som de handstöpta ljusen

och kan bara köpas hos info@levandeljus.se

eller via deras Facebook sida.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med julfeeling deluxe!”

  1. Åååhhh, jag längtar oxå till jul!!! Julstjärnor i fönstret, doften av hyacinter, glögg, mys med familjen…. Ja allt som hör julen till :))
    Stor kram till dig underbara Marika

    Gilla

  2. Jag har också smygbörjat med julen! Du har ju valt neutrala färger att börja med (vita julgransljus), och så har jag också gjort! Fast jag har satt upp min ren och dekorerat med julstämings-gröna färger! Känns för tidigt att börja med glitter och rött.. men andra jul-markeringar är ju okej nu! Väldigt fint förresten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: