Det där med att vara varm inombords!

IMG_9550068-2 IMG_9531 IMG_9540

.

.

Alltså.

.

Vissa dagar spelar det ingen roll hur novembergrå himlen än må vara

och hur regntunga skyarna än är.

.

För.

.

I sinnet lyser solen.

Idag är en sådan dag för mig.

Å trots att jackan är väl tillknäppt för att skydda sig mot kyliga höstvindar

är jag alldeles varm inombords.

.

För.

.

Jag har så mycket att se fram emot just nu.

Mycket som hänger i luften och som jag

inte vet så mycket om,

men som jag knappt kan bärga mig få undersöka.

.

Ute är det höstrusk.

Men inombords har jag vårpirr.

.

Så det så.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssssst…… Sötaste blusen som funkar lika bra till mina älskade håliga baggy jeans

(som min käre far bara suckar över när han ser)

som till ett par dressade brallor.

Bästa köpet!

Ni hittar den nu på REA hos Inspo.nu.

Skynda att fynda!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att vara varm inombords!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: