Det där med att vara en smula för tidigt!

020 011-2014-2
021

Årets snyggaste stjärna kommer från Granit.

.

.

Alltså.

.

Jag vet.

Det är en smula för tidigt.

.

Men.

.

Det gick liksom inte att bromsa längre.

En aningens julpynt har smugit sig in här hemma,

fastän det bara är i början av november.

”Det är ju som att slänga fram midsommarstången till påsk”

kanske vissa av er nu sitter och tänker.

.

Men.

.

Jag resonerar som så här.

En gran är alltid en gran, är alltid en gran

oberoende av årstid och en stjärna lika så.

Jag råååååkade bara placera dem bredvid varandra

och känslan blev faktum,

Möjligtvis en smula för tidigt.

.

Tja.

.

Vad ska jag säga!?!

Guilty as charged!!!

Som den sanna julnörd jag är

😀

Hepp!!

.

KRAM

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssst….. Julen hos mig i år kommer att gå i trärent och natur.

Har en massa idéer i huvudet som jag ska hinna med att fixa.

Looove it!

Woop, woop!

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med att vara en smula för tidigt!”

  1. Stjärnan är sååå fin!! Är också inne på en jul i trärent och naturfärger 🙂 hoppas du bjuder på några av dina ideér och lite inspiration! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: