Det där med att vara lite nöjd!

006009 005-2007-2003 010

.

.

Alltså.

.

Sitter och är mäkta nöjd över mina nya prints från

Sverigemotiv.se.

Min älskade Ölandsbro som jag färdas över varje dag

och det vackra gamla vattentornet som finns mitt i city där jag bor

har nu fått hedersplatsen på väggen i mitt hem.

jajamensan!

.

Iallafall.

.

Årets första hyacint har tagit plats på bordet.

Så fantastiskt vacker i all sin enkelhet

precis som den enkla svartvita printsen.

Mäkta nöjd är jag just nu.

Å snart drar jag igång det stora julpyntandet.

Herre-min-lilla-ge vad jag längtar!

Tjohoooooo!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssst….. Såg att Sverigemotiv.se nu även har Turning Torso i sitt sortiment.

Spännande att se vad som kommer här näst.

Julklappstips :).

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att vara lite nöjd!”

  1. Åh alldeles underbara prints, från min älskade födelsestad. Ska jag genast gå in på deras sida och kika.
    Tack snälla Marika för det tipset!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: