Det där med att fått en ny header!

001-2

002-2

.

.

Alltså.

.

Ser ni något nytt!?!

Jag har fått en ny header – yeeaaay!!!

 • Å jag har bokstavligen fått den av världens bästa Emma.
 • Förstår inte riktigt, men den kvinnan måste ha fler timmar på dygnet än vi vanliga döda,
 • för honner hinner banne mig med allt.
 • Hon hinner ju till och med mig!
 • .
 • Iallafall.
 • .
 • Mäkta stolt är jag över att ha en alldeles egen
 • made by Emma-header
 • som hälsar er välkomna här hos mig.
 • Hoppas att ni gillar den lika mycket som jag
 • :D.
 • .
 • Nu, kasta mig hejdlöst ner i bingen. Snart, hångla John Blund.
 • .
 • KRAM
 • .
 • // Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att fått en ny header!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: