Det där med en neutral jul!

035 034 043-2

044040

.

.

Alltså.

.

Det blir en relativt ”neutral” jul hemma hos oss här i jul.

Å men neutral menar jag att jag utesluter glitter, kulörta kulor,

och en massa traditionella tomtar.

Istället har jag valt att jula til det med trärena inslag, natur och en massa ljus, så att känslan av jul infinner sig ändå.

Det går göra hur mycket som helst för julkänslan genom att bara plocka in lite lärkträd och kottar,

plantera hyacinter, amaryllis, och dekorera med nötter och kanelstänger.

Så.

I år för det bli en lugn och clean inrednings-jul

som kontrasterar det annars ganska stimmigt  och röriga själsliga år som strax har passerat.

Rörigt år.

Lugn jul.

Så får det bli.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssst……. Jag hittade ett pennskrin i trä (Åhléns)

som  får agera årets adventljusstake här hemma.

Blockljusen (Lagerhaus) är av modell mindre

och jag har fyllt upp med nötter och kanelstänger.
Tadaaaaa!

.

 Pssssssssssssssst……. igen!!! På lördag hittar ni mig i butik

INsidan

i Eslöv där jag kommer att tipsa försöka mig på att ge er lite julisnpiration :D.

Jag finns på plats från 10-15 så

varmt välkomna till Lotta och mig på INsidan.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Det där med en neutral jul!”

  1. Å va fint!! Precis vad jag behövde för inspo. Har också ett mycket rörigt år bakom mig. Skulle helst ta ett skutt över julen. Men mina tre barn och jag ska nog fixa en mysig jul, utan massa tingeltangel. Bara massor med kärlek och myyyyyys!
    Ha en fin julmånad!
    Kram /Maria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: