Det där med adventshelg!

052

048 050055
057-2  058

.

.

Alltså.

.

Fastän vi är inte inne i december ännu fullständigt rusar veckorna fram

och varje år tänker jag samma sak;

Kan jag önska sig tid av tomten?!?!

.

Iallafall.

.

Tur väl är ska jag sitta på ett tåg och ta det chill och slumra ett par timmar ikväll.

Imorgon blir det inspirationsdag i Eslöv som jag ju skrev om igår.

Spännande!

Första advent ska jag njuta av både julskyltning och julmarknad

hand i hand med han som värmer mitt tilltuffsade hjärta.

Kommer att bli en gooo adventshelg.

Det känner jag ända ut i min lilltå

😀

.

Trevlig helg på er alla godingar!
.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med adventshelg!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: