Det där med att det vara på tiden!

045 047048-2057-3046

.

.

Alltså.

.

Jag gav mig själv en tidig julklapp  i år.

Eller tja…. två tidiga julklappar faktiskt (mer om den andra i ett annat inlägg).

.

Men.

.

Det var liksom dags. De var sannerligen på tiden. The time had come.

Banne mig.

.

Så.

Säg hej till Herr Siemens!

Diskmaskinen som knappt låter och som kommer att spara på mina händer

och framför allt spar det en hel del tid som jag istället kan lägga på mina små.

Helt jäklar-i-mig-underbar är denna lilla guldkant-på-vardagen-julklapp

från mig till mig.

Man kan ju inget annat än älska en efterlängtad och välförtjänt juleklapp!

Tjohooooooo!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssssssst…….. Den lilla hurtsen som tidigare stått inne i ”diskmaskins-hålan”

har jag numera klämt in i ena hörnet av köket.

Inte en optimal lösning kanske men

när man som jag har många prylar att förvara så är den ytterst nödvändig

:).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: