Det där med den perfekta julklappen!

018-3015-3 021-2014

Stor borste från Bare Minerals

024-3017

Två små borstar ingår i ready-to-go-kitet.

026 028

Ready-to-go från Bare Minerals.
Looove it!
.

.

Alltså.

.

Jo, jag vet.

Det blir ju nästan bara en massa julklappstips hit å dit så här års.

.

Men.

.

Eftersom jag är heeeeelt nybörjar-rookie-totalt-såld

på Bare Minerals (why oh whyyy har ingen berättat HUR bra det är tidigare!?!?)

så måste jag ju bara tipsa om det.

.

Så.

.

Till alla er som har en mor, en vän, en kollega, en syster eller

en goa tjejen på ICA ,

som ni vet aldrig blir riktigt nöjd med allt kladdelikladd med underlagskrämer och puder

och som ni gillar lite extra,

så är detta julklapparnas julkapp.

För Bare Minerals är banne mig guds lilla gåva till oss kvinns!

I shit you not!

Å sin in i gudarnas enkelt att använda.

Bara att borsta på!

Å om man som jag aaaldrig lär mig om vad som ska användas till vad

så finns det till och med en liten folder som berättar exakt det.

Peeeeerfekt!

Behövs inte ens underlagkräm!
.

Så.

Julklappstips deluxe ger jag er idag.

Vaaaarsegooouda!

.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssst……… Det söta och praktiska lilla start-litet och tillika perfekt rese-kit

hittar ni på NordicFeel.

Grymt julpris såg jag nu dessutom.

Hur bra?!?

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med den perfekta julklappen!”

 1. Hej!
  Jag använde också i.d minerals förut men efter jag läst på lite så finns det ingredienser i som jag inte vill ha i mitt smink… Bismuth Oxychloride bland annat. En mineral som ofta används i mineralsmink, som ofta ger klåda och utslag.
  Numer använder jag bara mineralsmink från tikei.se
  • 100% mineraler, inga konstigheter!• Svenskt – Egen tillverkning• Ej djurtestat•Veganvänligt

  Använder också ibland från Idun makup, deras senaste…

  tips tips 😊😊😊 har haft skit taskig hy med mkt acne, inget som blev hjälpt av i.d minerals..
  med tikeis så har det hjälpt till nåt oerhört o jag har jätte fin hy idag!

  Gilla

 2. Använde BareMinerals för nåt år sen och gillade det jätte mkt!
  Sen hittade jag ett svenskt märke ”tikei” som jag verkligen kan rekommendera!👌🏻 minst lika bra..men betydligt billigare och finns i mååååånga färger och nyanser(tar en stund och hitta rätt,men finns provburkar och köpa) och då man hittat rätt,vill man inte byta! Ett litet tips, ifall man nångång vill prova nåt billigare alternativ tänkte jag!!😉 mineralsmink är SÅ bra,naturligt,snabbt,enkelt och fräscht!👌🏻 kommer aldrig byta!🙊

  Gilla

  1. Ja visst är det Sara! Skillnad är stor..svensktillverkad och inte utblandad med annat så som i.d minerals är..tikei räcker mycket längre för att det är drygare då det inte är utblandat. O deras ögonskuggor är ju helt underbara, massa färger o prisvärda o även dom räcker nog för hela livet!!!! Kommer aldrig, aldrig byta!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: