Det är med att önska kärlek till alla!

003001 002 004-2 005
007-2
012010
013-2

.

.

Alltså.

.

 Jag fick hem dem igår.

Mina underbaringar.

Mina allt.

Å efter en ganska mentalt  tuff vecka kändes det extra skönt

att få krama om dem, hålla dem nära, berätta att jag älskar dem mest i världen

och hur viktiga de är för mig i livet.

Lite så.

.

För.

.

Hur mysig julen än må vara

och att den på så många sätt ska vara barnens högtid

är så inte fallet för alldeles för många små.

Ibland önskar jag att jag kunde ta dem alla i min famn,

sätta dem i min soffa med en kopp varm choklad

och läsa högt ur Hansen klassiker ”Tomtarnas Jul”

och kunna lova dem att denna julen

får de vara mätta, trygga och glada.

.

Igår kramade jag om mina små lite extra,

för alla de barn som inte blir kramade denna julen heller.

.

I år önskar jag mig kärlek i julklapp.

Till Er alla,

från oss alla.

Kärlek till alla.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssssssssssst…….. Vet inte om det är för att jag har så mycket kärlek i hjärtat just nu

som gjorde att jag bara var tvuuuuungen att smyga in lite rött i mitt annars icke röda julhem.

Ett par röda kvistar (fejk som typ har hängt med mig sedan Dackefejden)

ett par röda skålar och en röd lite julegris

får lysa upp vårt hem lite extra.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det är med att önska kärlek till alla!”

  1. Så fint skrivet! Har själv tänkt samma sak som dig, när jag nattat mina tre små skatter, att det finns så många barn som far illa på ett eller annat sätt och inte får uppleva en glad och fridfull jul.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: