Det där med dille på blusar!

039
043
051

069056

Väskan (Esprit) också från Zalando.

062

Favvisblus från Max Co (Zalando)

.

.

Alltså.

.

Just nu har jag dille på blusar.

Vardagsblusar och lite mer ”nämen-den-här-kan-jag-ju-minsann-ha-till-fest”-blusar.

Förra veckan visade jag min julgransgröna lilla blus

och idag visar jag ännu en favorit,

även den från

Zalando.

Idag körde jag den med slitna svarta, håliga jeans och knöt bara en enkel knut i halsen

för att dressa ner blusen.

Men.

Den är ju även fin, fin till ett par kostymbyxor och high heels å så kan man ju knyta en rosett i halsen

 om man ska vara lite mer fancy pancy.

Så att säga.

Man måste ju bara älska den lilla blusen som funkar i alla lägen

:D.

.

Nu, slänga mig i soffan. Snart, hångla kudden.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med dille på blusar!”

  1. Jag har så otroligt blek personlighet att jag måste tona upp ögonbrynen i stället. Du vet som kompensation….. typ… humhumhum….

   Men tack för tipsen! Ärlighet uppskattas alltid. Å dessutom kan du ju alltid säga det till mig eftersom jag kanske springer på dig på Linnéuniversitetet ;D

   KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: