Det där med sista-minuten-tips!

029-2 027 030-3 031

.

.

Alltså.

.

Jag tittar in och säger hej-hallå och kastar in ett

suuuuper duper tips nu i alla hast som jag bara mååååste dela med mig av.

Ansiktsmasken från

Comfort zone

har varit min räddare denna veckan.

Min torra och  hy med total avsaknad av lyster har nu fått sig

lite kärlek och maaassor av fukt.

Den känns lyxig och ger resultat direkt!!

Jag sov med ”masken” eftersom den känns som att smörja in sig med en mjukgöringscreme

(sjunker in i hyn och kladdar inget)

och på morgon sköljde jag av den med ljummet vatten och

  • – tadaaaaaaaa!
  • Lyster deluxe och torrheten puts väck!
  • .

Så.

.

Julklappstips till alla torrisar du känner.

Eller varför inte till dig själv 😉

.

Finns hos bästaste Matilda Lillan på

Fältskären

på Södra Långgatan i Kalmar.

Tips, tips!

.

Nu, kasta på mig kläder. Snart, ta med underbaringarna och beta av ett par julklappar på stan.

.

KRAM

och

GOD JUL

.

// Inredningsfrun

.

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: