Det där med att ha landat!

071070 080 084

.

.

Alltså.

.

Egentligen vet jag inte hur årets jul varit annorlunda än

tidigare år eftersom

jularna hos oss med familjen ofta innehåller samma

traditioner och ingredienser som alltid.

More or less.

.

Men.

.

Denna julafton har jag haft ett lugn inom mig som varit så oerhört påtagligt.

Ingen stress, what som ever.

Bara kärlek, kärlek och ännu mer kärlek.

Å så en massa mat, julgodis och soffhäng med la familia,

som sig bör.

.
Kanske beror lugnet på att jag har hunnit få distans till

och nu faktiskt också förstår vilken stress det innebär att separera med två små barn.

Alla högtider blir så otroligt mycket mer känslofyllda.

Speciellt julen eftersom den högtiden ligger mig varmast om hjärtat.

Att de sista tre åren har inneburit mycket stress

på så många sett och på så många olika plan.

För det är liksom så det blir.

En stress.

När underbaringarna inte är med mig.

Den går inte att fly ifrån,

bara göra det bästa utav.

Man lär sig att leva med det.

Typ-ish.

.

Men.

I år har jag liksom landat.

I livet. I kärleken. I julen.

På riktigt.

Å barnen har funnits vid min sida hela tiden.

.

Å det.

Ja, det var banne mig den bästa julklapp jag någonsin kunnat få.

.

Kärlek till Er från mig

♥♥♥

.

KRAM

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssssssssst……. Lättaste DIY-vimpeln gjorde jag i ett nafs av snöre, svart papper, vit krita och tejp

(ja, limmet var slut så jag gjorde en Kajsa Warg och tog vad ja hade hemma).

Easy peasy deluxe.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att ha landat!”

  1. Dina Fina inlägg!! Man känner ju i hela sig att man blir lika varm som dina ord beskriver känslan!! Man blir ju helt Salig!! Tack för din fina ”läsar-stunder” som du delar med dig av. Man fyller sig själv med goda känslor och stunder. Tack
    // Kraaamm

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: