Det där med att mjukstartat!

001-2
011 012-3 040

.

.

 Alltså.

.

Man skulle kunna säga att jag mjukstartat detta bloggåret.

Eller egentligen beror det bara på att jag mjukstartat året överhuvudtaget.

Semester, kärlek, mys och en massa, massa mat och film

har tagit sin beskärda del och ja,

ni vet ju hur det är när livet är gott att leva.

Det fullständigt flyger fram.

.

Så.

.

Det finns hur många växlar till att lägga in så

ge inte upp hoppet om mitt skrivande än :D.

.

Jo.

En annan liten tanke.

En sak som är så hima fint med just bloggen är så klart alla er godingar.

Ni påminner mig ibland om inlägg som berört er och lämnar kommentarer på inlägg

som jag skrev för flera månader, ja,

till och med år sedan.

Å då läser jag alltid igenom texten

och med ens hamnar jag i eeeexakt den sinnesstämningen som jag

befann mig i när jag skrev den.

Som en liten mini-tillbaka-i-tiden-resa.

.

Så.

.

Tack snälla, goa, rara för att ni tar er tid att kommentera

fastän att jag är mer än usel på att kommentera och svara er just nu.

Jag vill bara att ni ska veta

att jag läser det ni skriver och det går

alltid rakt in i hjärtat.

Tack för att ni finns!

Å jag hoppas att ni hänger med på 2016 års blogg-år här hos mig!
.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Det där med att mjukstartat!”

  1. Tack för att du utstrålar positiv energi! Att man ändå får känna vad man känner, att det är ups and downs i livet, att allt inte alltid känns superduperbra men att man ändå alltid försöker göra det bästa av situationen! 🙂 Tycket det känns så varmt och äkta att läsa om dig och barnen 🙂

    Gilla

  2. Har följt din blogg ett år nu. Alltid spännande att se vad du lägger upp för bilder. Tycker mycket om ditt sätt att inreda o man kan hämta mkt inspiration från dina fina bilder. Så jag hänger med under 2016 oxå även om jag inte kommenterar så ofta. En liten fråga bara: har letat efter en exakt sån vit vas. Gillar att öppningen är lite mindre. Får man fråga var man hittar en sån? Önskar dig en fortsatt mysig helg! Kram Malin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: