Det där med att ha lite Sverigemotiv!

012-2 033028 032

.

.

Alltså.

.

Jag har visat dem förut (HÄR)

Printsen från

Sverigemotiv.se.

Å nu har jag utökat samlingen med ytterligare en liten goding.

Motivet valde jag eftersom Sthlm är min första och livslånga kärlek och för

att stadshuset har en sådan vacker siluett.

Perfekt på väggen hemma hos mig,

helt enkelt.

Å det bästa med dessa små godingar till prints är att det poppar upp nya stadsmotiv

med jämna mellan rum.

Så.

In på sidan och kika om just din favorit från just din favoritstad finns med.

.

Jag börjar alltså veckan med ett ”Veckans tips”.

Det var årets första och banne mig på tiden

för ujujuj vad jag har snålat med dem på sistone.

Bättring utlovas på tispfronten :).

.

KRAM på er!

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att ha lite Sverigemotiv!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: