Det där med TÄVLING!

d646371622 ebf9e4a363 f47f7534df ee8516740c f2f344e1cb

.

.

Alltså.

.

Nu var det dax för årets första tävling här på blogga

– jippiiiiii!

.

Det är PIXERS

som kastar in en tävling med presentkort på

2500kr, 1000 kr och 500 kr

Hur najs är inte det?!

Så.

Vad behöver ni göra?

Jo.

.

Gå in på PIXERS hemsida och svara på följande frågor;

1. Vad för tre olika kategorier av produkter kan du beställa hos PIXERS?

2. Vilken är din favorit fotovägg och till vilket rum hemma hos dig skulle den passa? Motivera!

3. Lämna svar, namn och mailadress i kommentarsfältet nedan.

Tävlingen avslutas söndag 24/1

och då drar jag en som vinner 2500 kr, en som vinner 1000 kr och en som vinner 500 kr.

Jag håller tummar och tår åt er och

LYCKA TILL!!!

.

KRAM

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssssst….. Bilderna ovan är lånade från PIXERS hemsida och är olika typer av fotoväggar.

Hur fina?!?!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

17 reaktioner till “Det där med TÄVLING!”

 1. Dom har fototapeter, tavlor/posters och dekor.
  Min favorit av fototapeterna är utan tvekan ”Motocycleta junto al mar al atardecer” och ”Fast car and red lamp” som föreställer en BMW 6-serie (eller M6 tror jag), vilket är favoriten av bilmärken här hemma och någon av dessa skulle jag vilja tapetsera en vägg i vårt garage med. Det kan tyckas konstigt att låta tapetsera i ett garage, men jag kan inte tänka mig ett bättre motiv på en bättre plats!
  Jag och min älskade sambo träffades för drygt 8 år sedan när vi både körde sporthoj (jag gick dock på kryckor för tillfället efter en olycka). Vårt intresse var det som förde oss samman och den livsstilen har levt kvar. Efter många omständigheter har vi båda två sålt motorcyklarna, men är lika intresserade av motorer än och drömmen har varit att ha ett garage och en rolig bil att köra på bana (BMW M-serie helst). Jag har pluggat länge, så ”nöjespengarna” har jag fått spara hårt för. Trots plugg har vi tack vare hårt slit nyligen byggt vårt första hus tillsammans och vi har även byggt vårt 40 kvm stora garage för hand, bräda för bräda. Jag kan inte tänka mig en finare present till min motortokige sambo än att få färdigställa hans dröm om en fotovägg i garaget (som inte är prioriterat än på bra lång tid). Jag tror banne mig det skulle bli bättre än vi kunnat drömma om och dessutom ett fantastiskt kul och ”udda” projekt för en inredningsnörd som mig!
  Världens längsta svar, men jag bjuder på det. 😉
  Kram
  Emelie
  (info@photobyemelie.se)

  Gilla

 2. Fototapet Tavlor/posters Dekor
  Jag gillar ”cloud atlas”. Den skulle passa så fint i tvrummet.älskar dramat i den.och färgskalan är helt rätt hos mej.

  Gilla

 3. Härligt, gillar tävlingar!
  De har fototapet, tavlor/posters och dekor.
  Om jag vinner så önskar jag mig fototapeten ”Old paper background with old-fashioned patterns.”
  Skulle passa så himlans bra i min hall! Jag bor i en gammal kvarnstuga, och någon gång i början på -90-talet har en tok tapetserat hallen och trappan i en lejongul tapet. Passar ju inte alls i en gammal kvarnstuga. En faluröd stuga med vita knutar från 1800-talet.
  Då skulle denna tapet passa så mycket bättre och ge oss ett enormt kliv tillbaks till den ursprungliga stilen som jag vill ge huset tillbaks.
  Ha en riktigt fin dag!
  Kram Mia

  Gilla

 4. Hej.
  Pixers har fototapet, tavlor/posters och dekor.
  Jag skulle väldigt gärna vinna ” flygplan vintage” för att sätta upp i det rum jag gör i ordning till mina barnbarns -sova över hos farmor och farfar – borde funka att prata och drömma om …
  Bästa hälsningar // Lisa

  Gilla

 5. fototapeter, tavlor/posters och dekor
  ”Summer Birch Woods with Sun” för det påminner om sommaren hos farfar i Finland, på väg ner till sjön för att bada. Tänk att få somna varje kväll i en somrig björkskog!

  Gilla

 6. 1. De har fototapeter, dekor & tavlor/posters
  2. Alltså, ödets ironi; Jag kan inte gå på cirkus eftersom mina hörselnerver sitter i kläm och jag är väldans ljudkänslig- men jag älskar allting med cirkusmotiv på! Så jag har ”Lycklig clown” som favorit, och den skulle få sitta i hallen och göra oss i familjen, samt våra besökare, glada bara av att finnas där:)

  Tanja (frkgredelin-at-gmail.com)

  Gilla

 7. Hej! 1.fototapet, tavlor o posters samt dekor.
  2.Jag älskar ”la defense skyscraper” #3529259
  Och vill ha den i gästrummet som är vitt vitt vitt och trist trist trist.
  Kram Barbro

  Gilla

 8. 1. Fototapeter, dekor & tavlor/posters
  2. En favorit, av alla, hur ska man kunna välja? Vår vita vägg vid matsalsbordet skulle behöva ett lyft. Den saknar sin öppna spis som tidigare stod där, nu är det så kalt coh trist, behöver hända något. Så efter mycket kikande fann jag den perfekta, ”Seamless white brick wall pattern texture background” – #84800446 Fantastisk!

  Kramar Michelle

  michellekatalin@gmail.com

  Gilla

 9. svar
  1: Fototapet,tavlor o posters och dekor
  2: moln i vattnet
  3: Efter inbrottet är alla uppe i hög varv och uppjagade skulle må bra av att få möjligheten att starta upp från nytt och göra om i det rummet de varit och rivit mest. ett rum dår vi återigen kan hitta tillbaka i någon slags lugn.

  Gilla

 10. fototapet tavlor/posters och dekor
  Den jag skulle välja om jag vann är utan tvekan den under idrott. Det är en bild på en golfboll med en fantastisk fairway bakom. Den 17 årige sonen bor inte hemma utan läser på golfgymnasium i Skåne. Jag skulle gärna vilja överraska honom med en härlig fotovägg som inspiration och pepp under den långa vintern.

  Gilla

 11. Ååhh, vilken härlig tävling och jag hoppas att jag hinner vara med!
  * Fototapet, tavlor & posters, dekor
  * Naturen är min bästa vän så min favorit är Fototapet Skog. Bilden har ett fantastiskt lugn och harmoni som jag behöver. Jag hade valt att sätta upp den i mitt harmoni rum där jag mediterar/yoga och finner ro. Den här bilden har ett fint ljus som gör att man lätt finner hopp!
  Ha det så gott! Mvh Emely, emely.drugge@hotmail.com

  Gilla

 12. fototapet, tavlor/posters och dekor

  Colorful map of world är min favorite och den skulle sitta i det enda rum jag har. Kombinerat sov och vardagsrum som är litet och trist. Kul med något som piggar upp.

  Gilla

 13. 1: fototapeter, tavlor och posters och dekor
  2: ”Shining i solen snö”
  3: En tapet som verkar gnistra och skimra och skulle lysa upp vårt vardagsrum!

  Gilla

 14. Hej på dig!
  1. Hos Pixers finns fototapet, tavlor & posters och dekor.
  2. Min favorit får bli Sportsuccess on sunset background/vinnare, som egentligen är tänkt för ett gym. Den skulle få pryda mitt sovrum. Jag har svårt att tänka mig ett liv utan träning, Jag blir urstark i både kropp och knopp. Jag älskar havet och kanske är jag en sjöjungfru egentligen 🙂 Det händer saker i livet som man inte kan påverka. Dock klarar vi så mkt mer än vi tror och vinnare kan man vara på så många olika sätt. Det är vad denna vägg säger till mig.

  Gilla

 15. Hej!
  Åh vad mycket fint dem har….
  1.fototapet, tavlor o posters samt dekor.
  2.Jag gillar fototapeter med broar tycker det känns rofyllt, och skulle vilja ha den i tv-rummet
  för en djupare känsla.
  Nu håller jag mina tummar….Hälsningar Helen

  Gilla

 16. Fototaper, tavlor/posters och dekor

  Fototapeten Love in the Kitchen hade faktiskt passat superbra i vårt sovrum. En härlig tapet med mjuka övergångar och mönster utan för mycket kontraster som hjälper oss att minnas hur viktigt hjärtat och kärleken är!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: