Det där med skåpets skåp!

002 007-2 008

.

.

Alltså.

.

Ända sedan jag flyttande in i lägenheten för tre år sedan

(herreguuuud vad tiden flyger)

har jag velat byta ut Hemnes byrån.

.

Men.

.

Den slukar så mycket.

Groteskt mycket skulle jag nog kunna påstå.

Ni vet ALLT som man bara behöver bli av med lite snabbt.

Som ligger och skräpar.

Blandat med alla superviktiga papper och tusen ljuslyktor och annat smått och gott

som en obotlig inredningsnörd måste ha lättillgängligt.

.

Så.

,

Det har varit lite svårt att göra sig av med byrån även om den är som en stor svulstig nagel i ögat

varje gång jag passerar (tja jag kanske överdriver en smula men ni fattar….)

.

Så.

.

Nu har jag hittat det.

Skåpets skåp.

Som så klart kommer i trehundranittiofemtusen olika delar och från Herr Kamprads varuhus.

Så klart.

Varför göra det lätt för sig när man kan spendera tid

och en massa jag bryter-ihop-ord på att montera skåp.

Hmmm…

.

Iallafall.

.

I helgen ska det upp.

Skåpet skåp.

Å jag kan knappt bärga mig!!!

.

Tjohooooooooooo!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: