Det där med att visa min nya kärlek!

013 017 002

.

.

Alltså.

.

Här har ni det;

Skåpet skåp

och tillika min nya kärlek.

.

Det var kärlek vid första ögonkastet men det var ett par mentala vändor fram-å-tillbaka

innan jag gav vika för

köplustan, habegäret och måste-nu-nu-nu och tja….

himlans nöjd är resultatet :D!!!

.

Kärleken till ett skåp är banne mig inte att förringa!
Hepp !

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att visa min nya kärlek!”

  1. Ha konstigt , när du häromdagen sa att du hittat det perfekta skåpet ! Så visste jag bara att det är det där skåpet med läder handtag på Ikea som hon köpt … Passar ju in som handen i handsken , vill oxå ha det men var ? Får liksom inte plats …. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: