Det där med att ha ljud!

006-2 007-2 011-3

007012-3

.

.

Alltså.

.

Det var på var banne mig på tiden att jag fick lite ljud här hemma.

Det är en hel vetenskap för en inredningsnörd

att hitta en högtalare som både är snygg och som passar plånbok och

så klart inredningen.

.

Men.

.

Det var kärlek vid första ögonkast när jag såg

Audio Pro T9.

Den liksom bara ropade mitt namn.

Å då… tja… ni vet ju hur det blir då.

Det är ju liksom bara till att falla för den där berömda frestelsen.

.

Så.

.

Nu har jag en ny snygg inredningsdetalj

och bra ljud in combine.

Nöjd Inredningsfru – check!!!

😀

.

KRAM

 .

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssst…… Den snygga kaktusen har jag hittat på Ikea.

En smula dyr men värd varenda krona eftersom

jag är totalt värdo på att vattna mina blommor och denna lilla pjäs

behöver ju inte så värst mycket  H2O –

bästa!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: