Det där med att vilja göra om!

050 037
055 028

Favorithylla från Hübsch (Modesto)

029
031

.

.

Alltså.

.

Jag vet inte riktigt.

Men.

Jag är sugen på en ny säng.

Eller så är jag bara sugen på att gör om toootalt i sovrummet.

Förmodligen är jag sugen på båda av de ovan sagda

och det blir ju ett litet projekt då.

Speciellt när plånboken är tunn och det nalkas

både Alla hjärtansdag, Alltids (kärlekens) födelsdag, min egna födelsedag och därefter Lillas födelsedag och

en NY-resa inom loppet av två månader.

.

Så.

.

Projekt göra-om-sovrum får nog vänta ett tag.

Tur att den nya blåa kudden (Lagerhaus) piggar upp en smula ändå

:D.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att vilja göra om!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: