Det där med att ha vinter-tråk-hy!

036-2

039037 042

Nattbalsam (Nordicfeel)

.

.

Alltså.

.

Min fejja gillar inte det här förbenade av-och-på-vädret som det är så här års.

Minusgrader och plusgrader varannan dag.

Min hy blir kaos och det liksom skrumpnar ihop och blir som ett torrt russin.

Å min redan aningen djupa rynkisar blir som Grand Canyon.

Tja ni förstår.

It´t ain´t pretty!

.

Men.

.

Det är ändå bot om bättring sedan Decléors lilla goding Aromessence Night balm 

hamnat i fejjan om natten.

Min hyn har förbättrats avsevärt!

Bara det att det doftar lyx-SPA precis innan man ska lägga sig

är halv nöjet med att gosa in ansiktet med denna ljuvliga nattbalsam.

Jag är ju även ett fan av Decléors ansiktsscrub så dessa två i kombo passar super för mig just nu.

.

Så.

.

Tips, tips från mig till er alla med lika vintertråkig hy som jag

🙂

.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att ha vinter-tråk-hy!”

  1. Tack snälla för det tipset 🙂 Jag behöver det verkligen men du…. jag har inte sett en enda bild av dig som du inte ser superduper fräsch ut på 🙂
    Hoppas du har en mysig kväll 🙂
    Kram Jessica

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: