Det där med att firat en Alltid!

006001 009002

.

.

Alltså.

.

Ni som har hängt här inne på bloggen ett tag,

vet ju att jag är riktig födelsedagsnörd.

Å förra veckan fyllde Alltid år.

.

Så.

.

Vi har firat på alla de sätt, i dagarna fyra.

Å det kändes himlans fint, att få vara med honom.

Att få vakna bredvid honom,

i ett sammelsurium av känslor och tankar.

Hade inte ens en tanke på att det ens fanns en Alltid för mig.

För mycket härj under en längre tid,

gör det med en.

Att man liksom känner att man mår bäst och är starkast utan någon.

.

Å så träffar jag Alltid.

Som inte bryr sig om alla mina knäppheter och mitt aldrig-sitta-still-stirr

och som inte ifrågasätter

mitt bagage av tuffa år som som gjort mig kantstött och tilltufsad

Han ser mig.

Det jag,

som gårdagen format och som står framför honom,

nu och här.

Med allt vad det innebär.

.

Denna veckan är det min tur att fylla år

och det enda jag önskar mig

finns redan vid min sida.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att firat en Alltid!”

  1. Blir rörd!!
    Då ser vi till att detta blir en magisk vecka, fyller också år (på lördag) och även att siffrorna nu känns overkliga.. (Blir 34..) så är det faktiskt första gången på mycket länge som jag verkligen ser fram emot min egna födelsedag. Mest för att fira livet och att få vara med min familj och tacksam över att fått vara med ett år till. (Herreguud låter som jag är närmare 80…)

    Kram till dig!

    Gilla

  2. Grattis till kärleken. Träffade mitt livs kärlek för ett år sedan. Att livet och kärlek kunde vara så fantastiskt, härligt, bekymmersfritt och enkelt, att det är så här det ska kännas när det är äkta kärlek. Allt har gått fort och till sommaren väntar vi vårt första barn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: