Det där med att gjort en klassiker!

001 002 003-2 006-2004-2 008-2

.

.

Alltså.

.

Jag fyller år imorgon.

Å jag har gjort en klassisk handlat-en-grattis-till-mig-själv-present.

Bara för att.

Å det måste man ju få göra!

För att gratulera sig själv på sin födelsedag

borde ju vara det mest självklara självklara.

Kan ju jag tycka .

Förvisso är jag förmodligen aningen partisk i just denna frågan just så här i födelsedagstider,

men halsbandet fullständigt skreeeek mitt namn

och jag tror banne mig att jag hörde den säga

”jag vill hänga runt din hals på din födelsedag”.

.

Så.

.

Tja.

Vad ska jag säga!?!

Hej Halsband och hej grattis-till-mig själv

Hepp!!

😀

.

KRAM

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att gjort en klassiker!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: