Det där med en årlig favorit!

030025 026 027

Escada-parfym från Nordicfeel

.

.

Alltså.

.

Varje år när Escada lanserar sin nya sommardoft  blir jag som ett barn på julafton.

Det har blivit en årlig tradition att rusa till affären och spruta på sig årets sommardoft och

bli en smula längtansfull till sommar, sol och semesterlunk.

.

Iallafall.

.

I år klickade jag hem årets nya doft innan jag ens hunnit prova den.

Ja, för efter över 15 år av köpta sommarfavoriter kan jag nog våga påstå

att jag garanterat inte blir besviken.

Å det blev jag ju så klart inte.

Nu är det bara sommar sol och semesterlunk som saknas!

Guuuud vad jag längtar!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med en årlig favorit!”

  1. Ååå jag brukade också alltid köpa deras sommar doft… när den kommer vet man att våren är påväg =) Har dock blivit väldigt känslig för dofter på senare tid så nu kan jag bara använda deras lotioner.. men det funkar ju det med. Kram på dig och grattis i efterskott.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: