Det där med att fått kärlek i sitt påskägg!

         041-2024-2015-3028-5023026-3029-5030-3 042 035

.

.

Alltså.

.

.

Jag fick allt och lite till i mitt påskägg i år;

I ägget låg det solsken, långledigt, underbaringar, god mat, gottis,

familjen och mys.

.

Och.

.

Jag antar att man skulle kunna summera

att min påskägg var fyllt med kärlek.

Massor av kärlek.

Å den finaste känslan av alla är,

att allt fint finns inbäddat i hjärtat.

Alltid.

♥♥♥

.

Från mig till Er

från den varmaste delen av mitt hjärta.

GLAD PÅSK

(om än en smula sist på bollen….)

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att fått kärlek i sitt påskägg!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: