Det där med chinos-säsong!

003-6024-4005-3022-2

.

.

Alltså.

.

Det är alltid lika go känsla när man kan få snöra på sig sina Converse och dra på sig ett par chinos.

Det är liksom kvittot på att våren är här på riktigt.

Å eftersom jag är chinos-nörd av rang är jag extra nöjd över att chinos-säsongen är här!

.

Mina favoisar för tillfället är de suuuuermjuka och snygga gammelrosa

chinosen från Maison Scott.

Till den stundande New York-resan (kan inte fatta att jag åker om två veckor)

tänker jag mig chinosen

kombinerat med snyggelisnyggsnygga linnet  (Saint Tropez)

eller kimonon  (Object)

och übercoola sneakers (Ash)

och på näsan ett par Le Specs.

Blir inte de New York-vårigt så säg?!?

.

Nu, soffläge och söndagschill med Alltid.

Bästa!
.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: