Det där med att vara tacksam!

 

Julinspo i milda toner från Paradisverkstaden

Alltså.

O herreminlillaje!

Nog för att jag vet att ni har varit ett par stycken som ihärdigt hängt kvar här på bloggen i hopp om att den ska pånyttfödas, men jag kunde ju inte i min vildaste lilla knasvärld förutse att ni var så många trogna.

Så.

Idag är knoppen fylld av härlighet och hjärtat fyllt av tacksamhet över fina ord och hejarop över att jag är här igen.

TACK, TACK, TACK!

Dåså.

Känner att jag vill kasta in ett litet tips så här dagarna före jul. Ni vet ju vid det här laget att jag är en riktig sucker för vackra ting, proslin och keramik. Å dessutom har jag sedan länge som tradition att besöka Paradisverkstaden både kring påsk och inför julen. Inget undantag i år.

Så.

Idag bjuder jag på lite milda jultoner i grått som jag var och fotade kring första advent. Å har ni några saker att pricka av på era ”vad-ska-jag-köpa-till-till-min-fina…” så behöver ni inte fundera längre.

Ni som har möjlighet åka till deras ljuuuvliga butik i Färjestaden på Öland säger jag bara …. JUST DO IT! Har inte den rätta julkänslan infunnit sig tidigare, kan jag garantera att den gör det när ni är där. Å till all er som befinner sig utom räckhåll för ett besök säger jag…. vilken tur för er att jag har en till laddning med julinspo bilder i julens röda toner kvar till er att visa :D. Dessutom finns det en webshop som ni kan beställa ifrån. I år tror jag banne mig att jag ska ge mig själv det stora runda ljusfatet med svarta ränder som jag har köpt och gett bort i present vid minst ett par tillfällen eftersom det är så tidlöst vackert. Känner att ett sådant skulle trivas här hemma. Perfekt I´m back-blogging-julklapp från mig till mig.

Eller vad säger NI ;)!?!

En riktigt mysig fjärde advent önskar jag Er alla!

KRAM

// Inredningsfrun

.

Pssssssssssst…….. Om ni klickar på bilderna i kollaget så kan ni se dem en och en 😀

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med att vara tacksam!”

 1. Wiiihiiiii du är tillbaka 😍💐
  Älskar dina texter, hur du målar dina tankar i orden.
  Stort grattis till all kärlek och liten som väntas!

  Varma julhälsningar
  Ellinor

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: