Det där med att firat lite julafton igen!

jul-m2

Ett utslaget preggo med benen i högläge.

.

Alltså.

Efter att ha firat julafton nummer två igår, är det juldagen igen för min del idag.

Efter att överlämnat mina små underbaringar dagen innan julafton, blev det en tripp ner till min käre bror och hans familj en snabbis. Känns som att jag inte har ro att vara hemma när de små inte är det. Saknaden blir för påtaglig och jag har lärt mig att bästa sättet för mig att hantera tomheten är att hitta på andra saker att göra.

Så.

Snabbtur till Skåne blev lösningen och där med infann sig också lugnet och julefriden genom glatt umgänge med min familj och den traditionella rimstugan, som sig bör på dan före dopparedan.

Igår tog jag och Alltid tåget hem till stan igen för att därefter fira julafton med hans familj.

Å det blev åter igen en mysig julafton med fantastiskt god mat, sång och julklappslek.

Precis allt som jag önskar att min julafton ska se ut. Eller rättare sagt, så bra som en julafton med halvt hjärta kan bli.

Å det var då det slog mig. Att snart kommer ju ett till litet mirakel till världen och nästa jul har jag tre underbaringar vid min sida. Tre små pojkar.

Å även om jag fokuserar på att leva och acceptera nuet så kändes det med ens lite lättare att känna in framtiden. Mycket lättare.

027

.

Idag sänder jag alla Er som av någon anledning känner er en smula sorgsna, halva i hjärtat och ensamma extra kärlek och värme. Jag tänker på Dig idag! I dag finns du i mitt hjärta.

.

Nu, påklädning. Snart, efterlängtad promenad med saknad vän.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med att firat lite julafton igen!”

  1. Känner så väl igen det även om jag har mina finaste hos mig denna jul. Man går ofta med ett halvt hjärta o lite sorg i hjärtat när man är skild o inte har barnen. Usch, det är jättetufft, o jag tycker inte det blir lättare, mina är 17 o vi har varit skilda i sex år. Man får lära sig leva med det. O håller med, att aktivera sig hjälper. När barnen åker så brukar jag träna, hårt. Så får man lite påslag av lyckohormoner i alla fall. Nästa julafton har du dem! O en liten till!

    Gilla

  2. Åh, så kul att se att du är igång igen!! Jag har tänkt så mycket på dig. Undrar hur hon mår? Undrar om hon orkar vardagen? Är hon sjukskriven? Känns skönt att se att du skriver igen…Jag har själv tillåtit mig att krascha och ändra vardagen. Trodde att man kunde köra på hela tiden, vara glad och på topp lixom men känslorna kom ikapp en och jag hade visst blivit en person jag inte var egentligen….
    Allt händer väl av en anledningen och det härliga är ju att man alltid kan ändra sig.
    Hoppas ni haft en underbar jul och grattis till bebisen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: