Det där med att rensa ur!

(Tips! Klicka på bilderna för att få dem större.)

Alltså.

Är i en rensa-slänga-sortera-period just nu. Eller tja…. mer än vanligt då eftersom jag mer än gärna slänger och rensar.

Igår rök granen och jag rensade ut allt jul/nyårsaktigt, möblerade om och passade på att slänga både det ena och det andra när Alltid ändå skulle förbi tippen med granen. Innan klockan 10.00. Ibland är det väldans bra att var morgonpigg :D.

Till helgen ska vi måla om sovrummet (eftersom det ska in en liten underbaring här i slutet av april) och då kommer det bli storstädning deluxe av garderober och byråer för att lämna plats åt bebiskläder. Mys!

img_2551

Iallafall.

Jag satt även och rensade ur gamla bilder från datorn och såg att jag ju inte hunnit lägga upp bilderna från en av de godaste och mysigaste frukostar jag någonsin varit på. Så dessa bilder kan jag ju inte bara slänga utan att ni fina har fått ta del av dem.

Det är min kära medsyster som bjöd in till frukost och reflektion dagarna innan jul.

img_2484

Det blev en  stilla stund med tid både för eftertanke och skratt och det var med lätt hjärta och tung mage som jag önskade en av mina närmsta vänner god jul.

Jag är sannerligen rik.

Rik på bomull i livet (minns ni när jag skrev om detta?) d.v.s vänner som finns finns runt om kring och som fångar upp en, likt mjuk bomull när man faller och ser till att man faller mjuk.

Rik är jag, sannerligen.

Å min finaste medsyster Marie är bomull, av dess renaste slag.

img_2532

Nu, ut i full storm. Snart, en förmiddag med thé, vän och underbaringar.

En onsdag av bättre slag.

KRAM

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att rensa ur!”

 1. Grattis till nya bebisen! Roligt du bloggar igen följt dig sen du var med i tv:) undrar om ni har planer på nytt boende el tänker bo kvar ?

  Gilla

  1. Hej Lisa! Tack snälla! Vad glad jag blir 🙂
   Vi kommer bo kvar iallafall bebisens första år. Vi bor perfekt inne i stan, cykelavstånd till skola och förskola, 100 m till badplats och lekplats och mataffär på samma gata. Visst längtar jag till gräsmatta men vi väntar till drömhuset kommer ;). KRAM ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: